5
(1)

Συμβουλές εξτρά: Μπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος του νερού με χυμό πορτοκάλι. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε και καρύδια ή αμύγδαλα. Μπορείτε επίσης να καβουρδίσετε το σιμιγδάλι μόνο του στην αρχή μέχρι να πάρει χρώμα και ύστερα να προσθέσετε το λάδι και το νερό/χυμό πορτοκάλι.

Βαθμολογείστε την ανάρτηση!

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Καταμέτρηση ψήφων 1

Δεν υπάρχουν βαθμολογίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Μιας και σας άρεσε αυτή η ανάρτηση..

αν θέλετε ακολουθείστε μας στα κοινωνικά μέσα!

Προηγούμενο άρθροΖεστή πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου
Επόμενο άρθροΜοσχάρι λεμονάτο με καρότα

Απάντηση